Hem

Anders Helmerson

”Det har varit ett nöje att arbeta med Quantum House Project. I synnerhet utmaningen att arbeta, för första gången, enbart på en flygel och alla mycket speciella frågor om dynamik som kommer med det. Jag lämnade tekniken bakom den här gången, för att modernisera klang och utforska något nytt och det känns som jag hittade det på ett bra sätt att gå vidare med min utveckling både som kompositör och pianist. Dessa två delar av mig själv inte känner varandra mycket väl, men de har en sak gemensamt – tålamod. Omvärlden genomgår förändringar, folk kommer och går och krydda förändras medan skapelseprocessen dröjer på. Men nu är det dags att göra vad musik är gjord för – Få levande.”

Anders Helmerson

Spela video

Nytt album: Anders Helmerson Quantum House Project lördagen den 3 november 2018 !

Tack för deltagarna i det nya albumets lanseringsfest. Bra folk!

Nu finns CD och digitala nedladdningar tillgängliga. Den begränsade upplagan Deluxe CD finns på:
https://store.cdbaby.com/cd/andershelmerson3

Anders Helmerson "Quantum House Project" Live Tour

Anders Helmerson trio set live tour har börjat!
Tack för alla som kom till öppningsshowen den 4 september 2018 @ Vortex Jazz Club, London, Storbritannien. Full av fantastiska människor!
Turen fortsätter med extra datum.
Fler levnadsdatum och information kommer att läggas till på denna webbplats.

Kommande live inkluderar:

18 Januari 2019 , Fredag , 20:00 @ Paris-Prags jazzklubb , 18 rue Bonaparte, Paris, 75006, Frankrike. Telefon: +33 1 53 73 00 22. (Klubbbiljetterna kommer att finnas tillgängliga vid klubbens entré vid först till kvarn.)